Kombucha is niet alleen populair als gezond drankje, maar ook een verrassend ingrediënt in cocktails. Dit gefermenteerde theedrankje zou goed zijn voor de darmflora en spijsvertering, en geeft een heerlijke bruisende touch aan deze cocktail. De combinatie van wodka, limoensap, frambozensiroop en passievrucht-Kombucha zorgt voor een frisse, fruitige smaak die perfect is voor zomerse avonden.
Ingrediënten:
45 ml wodka
20 ml vers limoensap
20 ml frambozensiroop
60 ml passievrucht-Kombucha (bijv. Batu Kombucha)
Bereiding:
Shake alle ingrediënten, behalve de Kombucha, met voldoende ijs.
Strain in een glas met crushed ijs.
Schenk de Kombucha er voorzichtig overheen voor een mooi gelaagd effect.
Deze cocktail is niet alleen verfrissend, maar ook een leuke manier om Kombucha eens op een andere manier te proberen!
Cheers! Salute! Proost!

コメント