top of page
claudineraciti

The Smooth Caramba - Bruno Simons

Deze lekkere Tequila cocktail kwam ik ook tegen in het boek "Mezcal en Tequila - de complete gids". Een recept van bartender Bruno Simons.

Een erg simpel, maar zeer smaakvolle en tegelijk zachte tequila cocktail. Hoe fijn wil je ze hebben!


50 ml Reposado tequila

25 ml vlierbloesemlikeur (elderflower. Ik gebruike St. Germain)

25 ml vers limoensap

Eiwit/Aquafaba (eiwit vervanger)

Angostura bitters


Shake alle ingrediënten behalve de bitters eerst zonder ijs in je shaker. Daarmee breng je het eiwit/aquafaba goed op gang. Shake goed voor 30 seconden. Voeg ijsblokjes toe en shake nogmaals 15/20 seconden. Strain in een coupe glas en doe enkele druppels Angostura bitters op het schuim.


Cheers! Salute! Proost!



The Smooth Caramba cocktail met Tequila en vlierbloesemlikeur
The Smooth Caramba

Comments


bottom of page