Het Paasweekend staat voor de deur en we krijgen er nog lekker weer bij ook. Dat wordt een weekend genieten, lekker brunchen met familie en in het zonnetje zitten.
Ben je nog op zoek naar een lekkere, frisse, alcoholvrije cocktail voor de Paasbrunch? Op de valreep heb ik er nog eentje voor je! Dit recept is van Tess Posthumus en komt uit haar boek "Masterclass Cocktails". Mocht je deze nog niet hebben aangeschaft, waar wacht je nog op?
Rosemary's Pear
20 ml vers citroensap
30 ml vers perensap (of een goede verse perensap uit de supermarkt)
90 ml bitter lemon
Vul een longdrinkglas met ijsblokjes (deze is van RCR Crystal) en schenk de citroensap en de perensap erbij. Top het af met bitterlemon en roer het even door. Garneer met een takje rozemarijn en een schijfje peer. Ik gebruikte een gerookte gedroogde perenschijfje van Botanica Spices. Heel fijn om gedroogde garnering in huis te hebben. Je kunt het namelijk lang bewaren en het ziet er altijd erg leuk uit in het glas.
Cheers! Salute! Proost!
コメント