top of page

Pulcino Choccucino: Warme Koffie Cocktail met Baileys & Arancello

claudineraciti

Als de koude herfst- en wintermaanden aanbreken, is er niets fijner dan een warme koffie cocktail. Perfect na een boswandeling of gewoon op een luie dag, lekker onder een dekentje met een goed boek of een Netflix-marathon. De Pulcino Choccucino is een echte opwarmer, met de romige smaak van Baileys Chocolat Luxe en de frisse sinaasappeltwist van Pulcino Arancello.


Ingrediënten voor de Pulcino Choccucino

  • 30 ml Baileys Chocolat Luxe

  • 20 ml Pulcino Arancello likeur

  • 2 kopjes espresso

  • 1 theelepeltje rietsuiker

  • Warm opgeklopte melk


Bereiding

  1. Verwarm je glas even voor door het onder heet water te houden.

  2. Schenk de Baileys Chocolat Luxe en Pulcino Arancello in het glas.

  3. Zet twee sterke espresso’s en zorg ervoor dat ze goed heet zijn.

  4. Voeg de espresso toe aan het glas en roer er een theelepel rietsuiker doorheen.

  5. Top af met warm opgeklopte melk en serveer direct.


Waarom de Pulcino Choccucino Proberen?

Romig & warm: De combinatie van chocoladelikeur en sinaasappel geeft een heerlijke winterse smaak.

Perfecte after-dinner cocktail: Ideaal als dessert of gewoon als luxe koffiemomentje.

Snel en makkelijk te maken: Met een paar ingrediënten zet je een feestelijke drank op tafel.


Pulcino Choccucino in een glas met schuimige melk en een rijke espressokleur met koffie en baileys
Pulcino Choccucino

Comments


Commenting has been turned off.

©2024 door Claudine_drinks.

bottom of page