top of page

Bubbly Stramaro Cocktail: Bitterzoet, Fruitig en Sprankelend

claudineraciti

De Bubbly Stramaro is een cocktail waar ik best trots op ben! Hoewel hij geen prijzen won in de cocktailcompetitie, werd hij wél veel gedeeld – zelfs door een Frans culinair tijdschrift. En dat is natuurlijk ook een hele eer!

Dit is een supermakkelijk recept, met slechts één voorbereiding: je moet de Amaro Lucano laten infuseren met aardbeien. Dit proces duurt een paar dagen, maar geloof me: het is de moeite waard!


Ingrediënten voor de Bubbly Stramaro

  • 60 ml Amaro Lucano, geïnfuseerd met aardbeien

  • 60 ml bloedsinaasappelsap

  • 60 ml Prosecco (of een andere witte mousserende wijn naar keuze)


Bereiding

  1. Infuseer de Amaro Lucano een paar dagen met verse aardbeien en filter het daarna.

  2. Shake de Amaro Lucano en het bloedsinaasappelsap met ijs.

  3. Schenk het mengsel in een glas met vers ijs.

  4. Top af met Prosecco – deze blijft mooi op de rest drijven voor een prachtige gelaagde presentatie.

  5. Garneer met een schijfje bloedsinaasappel, een vers aardbeitje of eetbare bloemen.


Waarom de Bubbly Stramaro Proberen?

Unieke smaak: De combinatie van bitter, zoet en bubbels is perfect in balans.

Eenvoudig te maken: De enige voorbereiding is het infuseren van de Amaro.

Visueel spectaculair: De laagjes in het glas zorgen voor een prachtige presentatie.

Bubbly Stramaro cocktail met lagen van bloedsinaasappel en prosecco.
Bubbly Stramaro

Comments


Commenting has been turned off.

©2024 door Claudine_drinks.

bottom of page