Ja ze zijn er nog! De heerlijke bloedsinaasappelen. Dit fijne recept zag ik op het instagram account van mijn lieve vriendin Risa.
De klassieke Boulevardier is een mooie mix tussen de Manhattan en de Negroni. Deze cocktail stir je dus in een mixing glas met voldoende ijs als volgt:
45 ml Bourbon/Rye
30 ml Campari
30 ml rode vermouth
Dit is een zogenaamde "riff" op het originele recept met de toevoeging van vers bloedsinaasappelsap. Door de Campari te splitten met Aperol geef je hem net iets meer zoetigheid mee, dat uitstekend past bij het verse bloedsinaasappelsap.
Je maakt hem als volgt:
30 ml bourbon
15 ml bloedsinaasappelsap
15 ml Aperol
15 ml Campari
15 ml kardemom siroop (suikersiroop kan ook heel goed. Om kardemom siroop te maken volg je het recept van suikersiroop en voeg je hier een eetlepel kardemom pads aan toe)
Doe alle ingrediënten in je mixing glas en vul het glas helemaal met ijsblokjes. Stir met je barlepel en schenk het drankje uit over ijsblokjes in een rocks glas.
Cheers! Salute! Proost!
コメント